Новини освіти

Інститут Інноваційних технологій і змісту освіти та Всеукраїнська освітня мережа "Щоденник.ua" проводять курси з підготовки педагогічних кадрів

14 листопада 2011 - Адміністратор

Всеукраїнська освітня мережа «Щоденник.ua» та Інститут інноваційних технологій і змісту освіти проводять курси з підготовки педагогічних кадрів.
Курси підвищення кваліфікації проводяться з метою ознайомлення педагогів з особливостями практичного використання освітнього інформаційного ресурсу «Щоденник.ua» в освітньому процесі. Тривалість курсів - дві години.

Програма курсу складається з навчання основним навичкам адміністрування на порталі «Щоденник.ua», налаштування школи, створення класу, редагування персональних сторінок, робота з електронним органайзером, медіатекою, бібліотекою та конструктором олімпіад і тестів.
Після проходження курсів педагоги отримують Свідоцтво державного зразка про успішне закінчення навчальних курсів з підготовки до використання інформаційних технологій в електронному освітньому середовищі «Щоденник.ua».


Наразі курси проходять для усіх педагогів Дарницького району міста Києва у Технічному ліцеї Дніпровського району.
Курси будуть проходити поетапно для усіх вчителів Києва. Керує курсами з підготовки педагогічних кадрів керівник відділу розвитку освітньої мережі «Щоденник.ua» Олена Кириченко.

Щоб зареєструвати київський навчальний заклад у проходженні курсів, звертайтеся до керівника відділу розвитку за телефонами (066) 8024093, (044) 3777686.

Рейтинг: 0 Голосов: 0 5320 переглядів

Немає коментарів. Ваш буде першим!